Sollentuna kommun

Om arbetsplatsen

Silverdalskolan har idag ca 400 elever i årskurs F-9 och en kommungemensam särskild undervisningsgrupp för elever inom autismspektrat. Skolan är sedan många år certifierade enligt Olweus preventionsprogram mot mobbning och arbetar med stor systematik för lärande, trygghet och delaktighet.

Silverdal är beläget i södra Sollentuna med närhet till grönområden, sport- och friluftsliv. Till skolan tar du dig enkelt och smidigt med pendeltåg, buss eller andra transportmedel och du parkerar utan kostnad i närheten av skolan.

I Sollentuna och på Silverdalsskolan lär vi av varandra genom att ge utrymme för reflektion och vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Tillsammans tar vi ansvar för varje elevs skolresa med utgångspunkt i skolans utvecklingsområden som finns definierade i skolans kvalitetsarbete - Hållbarhet, Tillgänglighet och Digitalisering.

Vi erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter och kompetensutveckling av hög kvalitet. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. 

Nu söker vi en lärare till mellanstadiet med undervisning samt mentorskap. 

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som lärare hos oss, är att leda och bidra till en lärandekultur både i klassrummet och i kollegiet. Du kommer tillsammans med skolledning och kollegor planera och utveckla lärandet inom skolans utvecklingsområden som finns definierade i skolans kvalitetsarbete med utgångspunkt i - Hållbarhet, Tillgänglighet och Digitalisering.

Undervisningen är i vårt mellanstadie, främst i åk 4 och 5 samt mentorskap i åk 4. Trygghet, trivsel, delaktighet och studiero är viktigt för oss och dina didaktiska och sociala förmågor gör att du lätt kan förmedla ditt kunnande samt skapa förtroendefulla relationer med såväl elever, kollegor och vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig mellanstadielärare med lärarlegitimation i flera ämnen med minst behörighet i svenska och so-ämnena för mellanstadiet. Du arbetar differentierat och varierat tillsammans med dina kollegor. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument, arbetar utifrån beprövad erfarenhet och evidensbaserat. Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna samarbeta tätt med kollegor i och utanför klassrummet för att kunna planera och anpassa för elevers inlärning, trygghet och studiero under skoltid. Som person är du ansvarstagande och ser möjliga lösningar på utmaningar.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Provanställning kan vara aktuellt.

 

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, om erforderliga beslut fattas. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Försäljare från annonssajter och förmedlingar undanbedes i denna rekrytering.

 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240812 eller enl ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/257
Kontakt
  • Tomas Lejweman
Publicerat 2024-06-24
Sista ansökningsdag 2024-07-15

Tillbaka till lediga jobb