Sollentuna kommun

Vi söker en ny matematik/no/tekniklärare till vår F-9 skola.  Kanske är du den vi söker? Vill du vara en av våra kompetenta och glada pedagoger och bidra till att utveckla skolan vidare till den bästa för våra elever? Då är detta en tjänst för dig!

Tegelhagens skola ligger i ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 620 elever i årskurs F-9. Vår vision är trygghet, gemenskap och lärande. Våra elever är studiemotiverade och vi arbetar med våra värdegrundsfrågor varje vecka för att bibehålla det trygga klimatet som råder på skolan. Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik och utomhuspedagogik. Vi driver vår verksamhet i en toppmodern ny skolbyggnad. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. 

På skolan finns ett elevhälsoteam som inkluderar tre speciallärare/specialpedagoger, skolsköterska, skolpsykolog, kurator, syv, två biträdande rektorer, rektor samt ett samarbete med Sollentuna kommuns skol- och familjeteam. Skolan är Olweuscertifierad, vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande antimobbningsarbete.

 

Arbetsuppgifter

Som elev på Tegelhagens skola så ska man trivas, vara trygg och utmanas i sitt lärande.  Tillsammans med kollegor utvecklar du verksamheten till den allra bästa för våra elever. Vi strävar efter ett arbetssätt som är strukturerat, planerat och väl förankrat i styrdokumenten.  Du samarbetar med våra andra ma/no-lärare och ansvarar för din undervisning samt är mentor i en årskurs.

Kan du väcka elevers nyfikenhet för aktiviteter, skapa positiva relationer till eleverna och vårdnadshavare och samarbeta med kollegor i utvecklingssyfte då är detta en tjänst för dig!

Kvalifikationer

Vi söker en behörig ma/no/teknik lärare åk 7-9. 

Du har förmåga att uppmuntra och inspirera våra elever att våga prova nya aktiviteter och är tydlig och strukturerad i ditt ledarskap.  Du tycker om att samarbeta och har en helhetssyn för verksamheten. Vi söker dig som vill vara med och driva vårt arbete framåt.

 

Rekrytering kan ske löpande under perioden. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240812
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/251
Kontakt
  • Ditte O'Connor, 073-9152066
Publicerat 2024-06-19
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb