Sollentuna kommun

Sollentuna Musikklasser är en kommunal 4-9 skola med ca 410 elever. Alla våra klasser har musikprofil med fokus på klassisk körsång. Eleverna söker till oss genom antagningsprov. Skolan har en utåtriktad konsertverksamhet.

Skolan ligger centralt med närhet till både grönområden, sjöar och allmänna kommunikationsmedel som bussar och pendeltåg.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att organisera och genomföra rastverksamhet för åk 4-9. Rastverksamheten bedriver du tillsammans med en kollega under förmiddagarna. Vid behov kan du få hjälpa till i klass. Under eftermiddagarna har skolan fritidsverksamhet för elever i åk 4-6. Här bedrivs verksamheten enligt grundskolans läroplan för fritidshem. En stor del av verksamheten sker utomhus när vädret tillåter. Vissa administrativa uppgifter kan förekomma. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn och ungdomar. Du är en given ledare som skapar intresse, engagemang och delaktighet under rasterna och under fritidstid.

Du ska ha utbildning motsvarande minst treårig gymnasieskola samt gärna erfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom exempelvis olika idrottsaktiviteter.

Du kan arbeta självständigt, är initiativrik och kreativ, samt har god förmåga att samarbeta med andra vuxna, ungdomar och barn. Du behöver vara flexibel och med en positiv inställning ta dig an de arbetsuppgifter och utmaningar som krävs för att skola och fritidsverksamhet ska kunna samverka så att våra elever får bästa möjliga skoldag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 5 augusti.

Vi kommer att intervjua fortlöpande. Välkommen med din ansökan!

 Vi erbjuder Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/196
Kontakt
  • Malin Röhr, 08-57922834
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-05

Tillbaka till lediga jobb