Sollentuna kommun

Välkommen till Sollentuna Kommun

I Sollentuna Kommuns socialtjänst arbetar engagerade medarbetare för att ge bästa möjliga kvalitet till våra brukare. Edsbergs stödboende ligger på promenadavstånd till det vackra Edsbergs slott. Vi ger stöd upp till 15 brukare som har insatser på boendet och tillhör målgruppen socialpsykiatri. Nu söker vi en engagerad timvikarie till vår verksamhet som kan arbeta pass på dagar och i sommar.   

Arbetsbeskrivning

Som boendestödjare stöder du våra brukare i vardagen med matlagning, ledsagning, stödsamtal, motiverande samtal, hygien, inhandling, städning och mediciner. Du deltar även på SIP-möten och dokumenterar kring klienten, samt arbetar på rullande schema. Du arbetar under medicinsk delegering. Utöver detta är du delaktig på gruppaktiviteter tillsammans med klienter och samverkar med andra boendestödjare om det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Erfarenhet från arbete med psykiatriskt funktionsvarierade är ett krav. Du bör ha utbildning om psykiatriska sjukdomar. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av arbete med målgruppen.

Lämplig utbildning är mentalskötare, socialpedagog, beteendevetare och socionom.

Kunskaper inom metoden Ett Självständigt Liv och Motiverande Samtal, MI, är meriterande.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Stabil
Serviceinriktad
Omdöme
Helhetssyn

Vi erbjuder

En trevlig och engarad arbetsplats med professionella kollegor, friskvårdsbidrag och handledning.  Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse.
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/144
Kontakt
  • Halina Wtyklo, 0857921000
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb