Sollentuna kommun

Vår vision är att bli Sveriges bästa skolkommun. Sollentunas kommunala skolor når goda elevresultat och har höga trygghetssiffror tack vare fantastiska medarbetare. Genom att använda oss av forskning och beprövad pedagogik siktar vi mot ännu högre kvalitet för att stimulera barns och ungdomars kreativitet och lärande.  I våra skolor ska eleverna uppnå utmärkta studieresultat och utveckla de kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv.

Häggvik-Skälbyskolan söker en legitimerad lärare i NO och matematik åk 7-9 för ett långtidsvikariat.

Skolan

Häggvik-Skälbyskolan är en F-9-skola med ca 600 elever. Skolan har två delar; Skälby åk F-3 som ligger på Skälbyvägen i ett nybyggt skolhus med ca 230 elever och Häggvik åk 4-9. ca 370 elever, som ligger i en klassisk skolbyggnad på Sollentunavägen som vi delar med Sollentuna Musikklasser. Skolan ligger inom gångavstånd från Häggviks pendeltågsstation.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för undervisningen i NO och teknik i åk 7 där du också är mentor. I matematik är ni tre lärare på två klasser varav den ena läraren är speciallärare vilket möjliggör mindre grupper i undervisningen. Du kommer att undervisa matematik i en klass i åk 7 och en i åk 8. Genom din undervisning skapar du förutsättningar för alla elever att lyckas. Digitala verktyg är en del i din undervisning. Du ingår i arbetslag 7-9.

Kvalifikationer

Du är en engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Lärarlegitimation i matematik och NO är ett krav.

Vi erbjuder

Ett arbete i en av Sveriges bästa skolkommuner. Du kommer till en kommun där delningskultur är ett starkt ord och som efterlevs. 

Du kommer att arbeta i en verksamhet med hög pedagogisk utbildning. En verksamhet som bygger på att undervisning är vårt huvuduppdrag men som kan genomföras på många olika sätt. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som vill samarbeta och som vill att hela skolan ska vara den bästa skolan. Vi gör det ihop och vi har väldigt roligt tillsammans. 

Häggvik-Skälbyskolan bygger på en värdegrund av att skolan speglar samhället och där alla elever ges möjlighet att få utveckla sina förmågor och kompetenser. Kunskap hittas och skapas i olika former. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever. Vi arbetar tillsammans med våra elever och ser möjligheterna. 

Vi undanber oss samtal med annonserbjudanden och vi sköter rekryteringen själva.

Tjänsten är 100% och är ett föräldravikariat på ett läsår.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer kalla till intervjuer fortlöpande.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/232
Publicerat 2024-06-01
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb