Sollentuna kommun

Legitimerad grundskollärare F-3, vikariat 24/24, Gärdesskolan i Sollentuna

Gärdesskolan är en skola med 640 elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i ett radhus- och villaområde med närhet till Edsbergs slott och Edsbergsparken. 

Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet och hög kvalitet. Gärdesskolan tillämpar tvålärarskap, vilket innebär att två lärare arbetar tillsammans i klassrummet. Vi har sett att detta arbetssätt medför trygghet, effektivt och ökad kunskap hos våra elever. Gärdesskolan värnar om att alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förutsättningar till utveckling för varje elev.

Vill du vara med?

Arbetsuppgifter

Vårt fokus är att skapa goda förutsättningar för våra elever att utvecklas och nå goda resultat och vi söker nu en legitimerad lärare, som vill vara med på vår utvecklingsresa. Du kommer att vara vikarierande klasslärare i årskurs 1.  

Vi tror att du är en engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du ska kunna ta initiativ och utveckla arbetssätt tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor.

På skolan finns ett engagerat elevhälsoteam som arbetar verksamhetsnära och i ett nära samarbete med pedagoger.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Kvalifikationer

Du är närvarande, relationsbyggande, engagerad och van att ta ansvar för elevernas lärande. Det är även viktigt att du är självgående och kan leda, motivera och skapa engagemang hos eleverna som bidrar till deras utveckling.

Du har en god samarbetsförmåga och vill arbetar tillsammans med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi vill att du är legitimerad grundskollärare för F-3. Vana att arbeta med IKT integrerat i din undervisning är meriterande.

Kunskap om NPF-diagnoser är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt övernskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/227
Kontakt
  • Mariana Jäder Näslund, 0739152579
  • Paulina Pastene , 0739152580
Publicerat 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb