Sollentuna kommun

Töjnaskolan är en skola med ca 800 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har varit i en utvecklingsfas och nu, läsår 23/24 är skolan fullt utbyggd och ha tre parallella klasser i varje årskurs från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är belägen i centrala Sollentuna med goda kommunikationer och läsåret, 20/21, stod Nya Töjnaskolan klar med anpassade och fina lokaler. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är ordning och reda, trygghet och hög kvalitet. Vår personal arbetar i team och där ett kollegialt lärande är en naturlig del för vår personal för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning. Alla ska känna sig trygga och alla ska samverka för att skapa de bästa förutsättningar till utveckling för varje elev.  Arbetsbeskrivning

Vårt fokus är att skapa goda förutsättningar för våra elever att utvecklas och nå goda resultat och vi söker nu en lärare som kommer att undervisa i idrott och även i annat eller andra ämnen. Årskurser beroende på kombination och behörighet. 

Arbetet sker i engagerade och kompetenta arbetslag som ger möjlighet till samarbete och utveckling samt en delningskultur som bidrar till ett kollegialt lärande - allt för elevernas bästa och med fokus på elevernas forsatta utveckling.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation. 

Du är närvarande, engagerad och van att ta ansvar för elevernas lärande. Det är även viktigt att du är självgående och kan leda, motivera och skapa engagemang hos eleverna som bidrar till deras utveckling. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra tillsammans med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vana att arbeta med IKT, Infomentor och Google Classroom är meriterande.

 

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever och pedagoger.

Alla elever har egen dator och du kommer att arbeta i en nybyggd skola med moderna, fina och välutrustade lokaler.

Sollentuna kommun har många förmåner att erbjuda.

 

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde HT 24
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/145
Kontakt
  • Kristina Söderlund, rektor
Facklig företrädare
  • Jennie Mattsson, jennie.mattsson@sollentuna.se
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb