Sollentuna kommun

Vill du arbeta i en mångkulturell verksamhet och bli vår nya kollega?

Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i  lokaler på Djupdalsvägen 34, i anslutning till gymnasieskolan Rudbeck. Undervisningen bedrivs till största delen ute på de olika grundskolorna i kommunen.

Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor. 

Arbetsbeskrivning
Modersmålsundervisning i heterogena elevgrupper på grundskolan samt studiehandledning i grundskolans olika ämnen. Planera och genomföra en kvalitativ undervisning utifrån läroplanen. Genomföra kontinuerlig bedömning samt betygsättning. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande.
Du ska ha en pedagogisk utbildning. Lärarlegitimation i ämnet modersmål och/eller eller annat ämne är önskvärt. 

Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska och hindi, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 231106
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 75%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/385
Kontakt
  • Maria Bergman, 073-9151292
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare, 08-57921333
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb