Sollentuna kommun

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. På vård- och omsorgskontoret är vårt ansvar att kommunens äldre och personer med funktionsnedsättning får vård- och omsorg med hög kvalitet. Kontoret är en beställarorganisation med en liten del i egen regi. Vi är uppdelad på tre avdelningar och tjänsten är placerad på kontorets stöd- och utvecklingsavdelning.  Avdelningen ansvarar bland annat för stöd till nämnd, upphandling och uppföljning av verksamheter, ekonomi,  systemförvaltning och registratur.

Vi har ett mycket gott samarbete mellan politiker, tjänstepersoner och vård- och omsorgsföretag, en budget i balans och en genuin vilja till utveckling. 

Hos oss kommer du till en spännande och dynamisk arbetsplats där du är med och gör skillnad på riktigt. Vi arbetar med ständiga förbättringar och vill hitta effektiva arbetssätt och system som stödjer det digitaliserade arbetet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren utvecklingsorienterad kvalitetsutvecklare som vill vara en nyckelperson i vårt arbete med att skapa bästa möjliga omsorg för Sollentunas invånare. 

Som kvalitetsutvecklare ansvarar du för att säkerställa att kunder och brukare har tillgång till insatser med hög kvalitet. Du driver och ger stöd till kontorets kvalitetsutveckling genom kundens hela process från förebyggande insatser och myndighetsutövning till biståndsbedömda insatser. Du genomför både proaktiva och reaktiva uppföljningar av företagen som utför vård och omsorg i Sollentuna. Du är sakkunnig inom området funktionsnedsättning. Som sakkunnig ansvarar du för omvärldsbevakning och deltar i nätverk inom ditt ansvarsområde.

I rollen som kvalitetsutvecklare genomför du utredningar, skriver tjänsteutlåtanden, svarar på remisser och deltar i/leder projekt. Du ansvarar också för att vara sakkunnig i upphandlingar och handlägger avvikelser och klagomål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetet med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är genuint intresserad av vad kvalitet innebär för kunder och brukare inom omsorg i Sollentuna.

Du har relevant akademisk examen och har sakkunskap inom området funktionsnedsättning. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av processbaserat arbetssätt, ledningssystem för kvalitet samt erfarenhet av att arbeta i en beställarroll. Det är bra om du har erfarenhet av att genomföra utredningar och att skriva rapporter. Erfarenhet av att driva projekt är också meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt. Att använda digitala verktyg är naturligt för dig.

Vi söker dig som har hög samarbetsförmåga, tar initiativ och som kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i ditt arbete. Du är strukturerad och har ett kreativt och nytänkande angreppssätt som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi gör urval löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/210
Kontakt
  • Sofie Stener, 08-57922233,sofie.stener@sollentuna.se
  • Sofie Stener
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb