Sollentuna kommun

Välkommen till oss!

Helenelundsskolan är en F-9 skola med 1050 elever och 130 medarbetare, belägen mitt i södra Sollentuna.

Vi vill att våra elever ska utmanas i sitt lärande under sin tid hos oss och sedan lämna skolan som starka ansvarstagande och vetgiriga individer redo för nya utmaningar i livet med en tilltro till sina egna förmågor. Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Att arbeta på Helenelundsskolan är varierande, roligt och utvecklande. Vi tar ett gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har lärandet i en trygg och inspirerande miljö.

Hos oss välkomnas man av ett glatt gäng med god sammanhållning. Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med övriga pedagoger på skolan planera, genomföra och utvärdera arbetet enligt skolans styrdokument och med vår vision i sikte. Du kommer att driva egen undervisning och även ha ett nära samarbete med arbetslaget och övriga pedagoger i verksamheten. Våra klasslärare och läraren mot fritidshemmet som är knuten till klassen har ett gott samarbete och där ni tillsammans skapar förutsättningarna för elevens hela skoldag. Som lärare arbetar du med att främja varje elevs utveckling och lärande. I ditt ansvar ligger att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du är en vuxen förebild för alla elever på skolan.

 

Din kompetens

Vi söker dig som har lärarutbildning och lärarlegitimation för F-3. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha god förmåga att samarbeta, vara lyhörd och ha lätt för att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt. Det är viktigt i rollen att du har en väl utvecklad pedagogisk förmåga. Du har god förståelse för hur barn och ungdomar tar till sig kunskap och om olika förutsättningar för lärande. Det är också viktigt att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten. Du är väl insatt i skolans styrdokument och arbetar utifrån läroplanens mål. Du ska ha kunskap om NPF-diagnoser och vana att arbeta med digitala verktyg i din undervisning då Helenelundsskolan är en en till en skola.

Du ska ha 

  • Olweusutbildning
  • AppleTeacherCertificat
  • Kunskap inom ämnet SVA
  • God kunskap inom apple och googlemiljö.

Om du vill bli en Helenellundare så tveka inte utan skicka in en ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 12 augusti
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/205
Kontakt
  • Iro Rösbäck, 08-57922161
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb