Sollentuna kommun

Lärare F-3 till Gillbo-Gröndalsskolan

Välkommen till vårt lågstadium!

Gillbo-Gröndalsskolan i Sollentuna ligger i ett etablerat villaområde med naturen inpå knuten och på promenadavstånd från Rotebros pendeltågsstation. 

Vår verksamhet finns på två olika adresser som ligger några hundra meter ifrån varandra. Årskurserna F-2 med tillhörande fritidshem håller till på Gröndalsskolan. Årskurserna 3-9 med tillhörande fritidshem för årskurserna 3-6 håller till på Gillboskolan.

Vi arbetar systematiskt med trygghet och följer Olweus standard. Vi arbetar kollegialt i nätverk både i den egna verksamheten men också i kommunen. På Gillbo-Gröndalsskolan och i Sollentuna kommun finns en etablerad delarkultur där kollegor mer än gärna tar hjälp av och delar med sig till varandra via bland annat digitala plattformar.

Arbetsuppgifter

Till Gillbo-Gröndalsskolan söker vi nu en F-3 lärare.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i årskurserna F-3 samt i ämnena SV, MA, EN och SO eller NO/Tk. 

Du ser på digitala enheter som ett naturligt verktyg i den dagliga undervisningen. Vi förväntar oss att du är en ansvarstagande person som anser att samarbete är en förutsättning för ett gott arbete och utveckling. Du tycker om att inspirera andra och tar gärna egna initiativ. Du är målinriktad och sätter våra elevers behov i första rummet.

Du är trygg i ditt ledarskap och ser på skapandet och upprätthållandet av goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor som en självklarhet. 

En god samarbetsförmåga är viktig för att kunna bidra i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du är utbildad grundlärare åk F-3 och har lärarlegitimation. Du har erfarenhet av arbete som legitimerad grundlärare på lågstadiet.

Du är väl förtrogen i styrdokumenten och bedriver en lärorik och lustfylld verksamhet i där elevernas inflytande är en självklarhet. Du är trygg i användandet av digitala verktyg.

Rekryteringsprocessen och förutsättningar

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vänta därför inte med din ansökan till oss!

Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag. 

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön. Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/132
Kontakt
  • Lena Gerby, 08-57922201
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb