Sollentuna kommun

Arbetsuppgifter

Ditt huvuduppdrag är att undervisa elever i åk 4-6 i Svenska och SO. Din undervisning är strukturerad med ett tydligt ledarskap och tillgänglig undervisning. Genom din undervisning skapar du förutsättningar för alla elever att lyckas och använder dig av digitala verktyg för att öka lärandet samt för att skapa möjligheter till vidare utveckling. Din undervisning är nyanserad och reflekterande. Du låter eleverna systematiskt vara delaktiga i utvärderingen av undervisningen för att skapa elevinflytande. I ditt uppdrag ingår mentorskap. Du ingår i ett arbetslag med utbildade lärare och speciallärare och där samarbete är av största vikt. Arbetslaget är en viktig del i uppdraget både för delning men även för att gemensamt arbeta fram vidare strukturer och förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och som har lätt för att skapa goda relationer. Du har stor tilltro till elevernas lärande, deras kompetens och lätt för att föra kommunikation med vårdnadshavarna om såväl stödinsatser som kunskapsutveckling. 

Du har erfarenhet av undervisning i SO-ämnen och svenska för mellanstadiet, samt förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas individuella behov och lärandestilar. 

Du trivs att arbeta i ett lag och där samarbete är av stor vikt. Du är trygg i din undervisning och har erfarenhet av att undervisa elever med varierande inlärningsbehov, du har god kännedom om moderna undervisningsmetoder och ser digitala verktyg som ett naturligt inslag i undervisningen.

Lärarlegitimation i ämnena Svenska och SO åk 4-6 är ett krav.Vi erbjuder

Ett arbete i en av Sveriges bästa skolkommuner. Du kommer till en kommun där delningskultur är ett starkt ord och som efterlevs. Du väljer en verksamhet men får en hel kommun. 

Du kommer att arbeta i en verksamhet med hög pedagogisk utbildning i skola och verksamhet. En verksamhet som bygger på att undervisning är vårt huvuduppdrag men som kan genomföras på många olika sätt. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som vill samarbeta och som vill att hela skolan ska vara den bästa skolan. Vi gör det ihop och vi har väldigt roligt tillsammans. 

Vaxmoraskolan bygger på en värdegrund där alla elever är rätt elever.

Kunskap hittas och skapas i olika former. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever. Vi arbetar tillsammans med våra elever och ser möjligheterna. För oss är det en självklarhet att kunna arbeta i olika konstellationer och vi förväntar oss att du som lärare har ett tydligt ledarskap med god struktur och där elevernas tidigare erfarenheter tas tillvara. 

Sollentuna kommun erbjuder bland annat friskvård och andra förmåner för dig som medarbetare i kommunen. Inom utbildningskontoret finns flera pedagogiska utvecklingsinsatser som regelbundet fortlöper såsom STL, handledarutbildning och Olweusutbildning

Tjänsten är tillsvidaretjänst om 100%. 

Välkommen med din ansökan. 

Rektor Therese Rönning Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2024
Löneform Månad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/161
Kontakt
  • Therese Rönning
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-05-23

Tillbaka till lediga jobb