Sollentuna kommun

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar nästan 2300 elever och vi har runt 250 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över.

På Rudbeck har vi en serviceenhet där ca. 16 personer i olika befattningar bemannar receptionen, administrationen, bokförrådet, IT-funktionen och vaktmästeriet. Till receptionen söker vi nu en ny medarbetare.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en medarbetare till vår reception. Arbetsuppgifterna innefattar arbete i skolans reception med visst administrativt inslag.

 

Kvalifikationer

Tjänsten passar dig som är självständig och flexibel och som tycker om att arbeta med att ge service till elever, personal, besökare och andra. Naturligtvis gillar du att arbeta med ungdomar och är en god förebild som medverkar till en trivsam skola.


Du tycker om att skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta med andra. I ditt arbete är du noggrann och kan organisera ditt arbete väl. Att arbeta i skolmiljö innebär en stundvis livlig miljö och högt tempo med jämna mellanrum. Du behöver därför vara stresstålig och klara av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Det är meriterande om du har arbetat i en reception och om du har en receptionsutbildning.
God datorvana är ett krav och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/92
Kontakt
  • Jaan-Erik Kibal, 08-57921821
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Tillbaka till lediga jobb